ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024

Στις 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε  η Α’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2024 με τη συμμετοχή πάνω από 3000 μαθητών/μαθητριών (Α΄,Β΄ & Γ΄Λυκείου) σε 87 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα. 

Η Ερρικέττη – Θεοδώρα Μούμκα από τη Γ΄Λυκείου ήταν 1η σε όλη την Ελλάδα και πέρασε στη 2η φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη το Πάσχα στην Αθήνα. Στις 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) πήρε μέρος στη 2η φάση και μπήκε στους 12 καλύτερους. Στις 30 Απριλίου (Μεγάλη Τρίτη) πήρε μέρος στην 3η φάση και μπήκε στους 4 καλύτερους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Καζακστάν στην Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Μάλιστα στην τελική κατάταξη  είναι 1η ακόμη και μέσα στην τετράδα των παιδιών που θα πάνε στην Ολυμπιάδα του Καζακστάν το καλοκαίρι του 2024 και είναι η μοναδική Βορειοελλαδίτισσα, αφού οι άλλοι 3 είναι από Αθήνα. Οι 2 από ιδιωτικό σχολείο και η 1 από ένα δημόσιο σχολείο της Νίκαιας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια Ερρικέττη – Θεοδώρα Μούμκα για τις επιτυχίες της και της εύχονται καλή τύχη και στη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Καζακστάν

Επίσης, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την εκπαιδευτικό κα Τάτση Βασιλική (ΠΕ04.04 Βιολόγος) για τις άοκνες προσπάθειές της και για την καθοδήγηση της Έρικας στο διαγωνισμό.

moumka

Comments are closed.