Διαδικτυακό Τριήμερο Σ.Ε.Π. Παρουσίασης-Συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου 2024 για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Παράλληλου Μηχανογραφικού για την Εισαγωγή στα Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. – Παρουσίαση των Δημοσίων Πανεπιστημίων της Κύπρου (15-17/07/2024)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) 2024

Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) 2024

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ 

Από την Τρίτη 9-7-2024 μέχρι και την Πέμπτη 18-7-2024 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr, όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τις δημόσιες ΣΑΕΚ.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ.

Από την Τρίτη 9-7-2024 θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαιώσεων Συμμετοχής για όσους συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ. Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά-Μουσικά Μαθήματα). Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Παρασκευή 12-7-2024 και την Πέμπτη 18-7- 2024. Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για καθεμία από αυτές τις 2 ημέρες για μη χρήση θερινής άδειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ανακοίνωση της βαθμολογίας ειδικών μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/7/2024

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών (Ιούλιος – Αύγουστος 2024) το σχολείο μας, όπως κι όλα τα υπόλοιπα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, θα παραμένει ανοικτό για την εξυπηρέτησή σας  κάθε Τετάρτη (08.30΄ –  14.00′).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 411753

e-mail: mail@1lyk-kalam.thess.sch.gr

——————-

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Α) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/7/2024 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/  ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ. – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: http://1lyk-kalam.thess.sch.gr/web/?p=3800

Β) ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Μ.Δ. ΚΑΙ Π.Μ.Δ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08/7/2024

——————-

Μήνυμα Δ/τριας Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Πρόσκληση Γονέων – Κηδεμόνων Α`& Β` τάξεων Γενικών Λυκείων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε διαδικτυακή Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επιλογή Ομάδας Προσανατολισμού – Μετάβαση στην επόμενη τάξη του ΓΕ.Λ.» την Δευτέρα (01-07-2024, 20.00-21.00).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική Ημερίδα για τη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να υλοποιήσει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 18.00.

Τίτλος της διαδικτυακής ενημέρωσης είναι «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο 2024» και έχει σκοπό την καθοδήγηση-ενημέρωση σχετικά με τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή σε Δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ.

Η ενημέρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας www.webtv.kmaked.eu και στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας», όπου θα παραμείνει αναρτημένη στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ 

Ενημέρωση σχετικά με συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

 Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ

Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ