Προγραμματισμός εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και Λυκείων Ε.Α.Ε. σχολικού έτους 2023-2024

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ

Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ έτους 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σας υπενθυμίζουμε ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών, έτους 2024

Σας ενημερώνουμε για τον ορισμό του Εξεταστικού Κέντρου για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών, έτους 2024
Οι υποψήφιοι του 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ θα εξεταστούν στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών στο 4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Παρακαλούμε να λάβετε γνώση της σχετικής απόφασης του Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΡΜΗΣ» – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους στην α” φάση του διαγωνισμού οικονομικών!

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους έξι μαθητές της Γ΄ Τάξης – Γιαρισκάνη Αλίκη, Γκρόσσου Σουλτάνα, Λίκο  Χαράλαμπο , Ντουβαρτζή Χριστίνα, Σαϊνίδη  Δημήτριο και Χιλιώτη Πέτρο- που συμμετείχαν και περιλαμβάνονται στους επιτυχόντες της α” φάσης του διαγωνισμού οικονομικών «ΕΡΜΗΣ» που διοργανώνει για 4η χρονιά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τους ευχόμαστε  καλή επιτυχία και στη β” φάση του διαγωνισμού!

Συγχαίρουμε θερμά και την εκπαιδευτικό κα Χιώτη Μαριάννα (ΠΕ80 Οικονομολόγος) για την γνωστική υποστήριξη των μαθητών/τριών μας.

Δράση άξονα 7 – Χρήση Απινιδωτή – Επίδειξη ΚΑΡΠΑ

Την 1 Απριλίου 2024 , η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων, στο πλαίσιο μίας εκπαιδευτικής δράσης, ενημερώθηκαν για τη χρήση απινιδωτή από εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να εξασκηθούν στη χρήση του απινιδωτή υπό την καθοδήγηση της εθελόντριας.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση του Συλλόγου για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και η εκπαίδευσή του στην χρήση απινιδωτή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι ένιωσαν πιο σίγουροι για το πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2024 (Α΄ ΦΑΣΗ)

biology

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια Ερρικέττη-Θεοδώρα Μούμκατης Γ΄ τάξης, η οποία στις 10 Φεβρουαρίου 2024 πήρε μέρος  στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2024 με τη συμμετοχή πάνω από 3000 μαθητών/μαθητριών (Α΄,Β΄ & Γ΄Λυκείου) σε 87 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Η μαθήτριά μας είναι 1η σε όλη την Ελλάδα και περνάει στη 2η φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Πάσχα. Είμαστε όλοι περήφανοι για αυτή την επιτυχία της και της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να πετύχει και στη 2η φάση και να φτάσει φέτος στην Ολυμπιάδα της Βιολογίας.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε και τη συναδέλφισσά μας κα Τάτση Βασιλική (ΠΕ04.04 Βιολόγος) για την ακούραστη προσφορά και το μεράκι της στην καθοδήγηση των μαθητών/τριών. 

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/-στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 26/3/2024)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ_(ισχύει από 26.03.2024)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Εκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους, τις προκαταρκτικές εξετάσεις και εν γένει για όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ανωτέρω προκήρυξη. Στην ως άνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση σχετική με θέματα της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr, από την Τρίτη 19-03-2024 έως και την Τρίτη 26-03-2024.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, η υποβολή όλων των δικαιολογητικών, υποχρεωτικών (της παρ. 2 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης) και των κατά περίπτωση ειδικών κατηγοριών (της παρ. 3 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης), διεκπεραιώνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με σάρωση (σε μορφή PDF) και αποστολή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr από την Τετάρτη 20/03/2024 έως και την Πέμπτη 28/03/2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 11/3/2024)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ_(ισχύει από 11.03.2024)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ