ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2027 (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2006)

Σας ενημερώνουμε για την επικείμενη διαδικασία ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2027, η οποία αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους άρρενες μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2006.
Η προθεσμία υποβολής ορίζεται από 02 Ιανουαρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024.
Η συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι δυνατόν να
πραγματοποιείται με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
α) Ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr) με χρήση κωδικών taxisnet, επιλέγοντας από την κατηγορία «Στράτευση», τη διαδρομή «Απογραφή» -> «Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατεύσιμων».
β) Σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να διαβάστε προσεκτικά τα σχετικά έγγραφα που περιέχονται ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ωρολόγιο Πρόγραμμα_(ΜΟΝΟ ΓΙΑ 29.11.2023)_ΕΚΤΑΚΤΟ

Ωρολόγιο Πρόγραμμα_(29.11.2023)

Κατεβάστε σε pdf ΕΔΩ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ_(ισχύει από 27.11.2023)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ_(ισχύει από 27.11.2023)

Κατεβάστε σε pdf ΕΔΩ

Ωρολόγιο Πρόγραμμα_(23-24.11.2023)

Ωρολόγιο Πρόγραμμα_(23-24.11.2023)

Κατεβάστε σε pdf ΕΔΩ

2ο Βραβείο στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν, και μέλλον»

Μια ομάδα μαθητριών και μαθητών του Σχολείου μας, αποτελούμενη από τις  Σταυρίδου ΜαρίναΝτουβαρτζή ΧριστίναΤανταλίδου Ζωή, και τους Σαϊνίδη ΔημήτριοΤσαουσίδη Πέτρο, με επιβλέποντα εκπαιδευτικό τον κ. Παπαδόπουλο Αβραάμ, συμμετείχε στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό  «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν, και μέλλον», που σχεδίασε και υλοποίησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (σχολικό έτος 2022-23).
Οι μαθητές κατασκεύασαν έναν διαδραστικό χάρτη του Πόντου, διαστάσεων 100cm x 70cm, ο οποίος θα βοηθήσει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους επισκέπτες του Σχολείου μας να μάθουν τις κυριότερες πόλεις του Πόντου, αντιστοιχίζοντας σωστά το όνομα μιας πόλης με την τοποθεσία της.
Στην εργασία των μαθητών μας απονεμήθηκε ένα από τα 2α βραβεία στην κατηγορία Project Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η απονομή των βραβείων έγινε σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ., την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023. Την απονομή έκανε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κα Βαζούρα Ζωή.
Εργασία για τον Πόντο - 3

Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και υγειονομικών εξετάσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, έτους 2024

Σας ενημερώνουμε ότι η διενέργεια των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή υποψηφίων στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και υγειονομικών εξετάσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, έτους 2024, προγραμματίζεται να διεξαχθούν την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2024.

Όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ των παραπάνω υποψηφίων καθώς και τις λοιπές λεπτομέρειες, θα καθορισθούν με τις σχετικές προκηρύξεις των αρμόδιων Υπουργείων.

Παρακαλούμε η ενημέρωση αυτή να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. και των Λυκείων, καθώς και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ

Ηλεκτρονική παρακολούθηση και συντονισμός της ύλης των μαθημάτων της Γ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΓΕΛ και Λυκείων ΕΑΕ

Κατεβάστε την εγκύκλιο από ΕΔΩ

Εορτασμός Επετείου γεγονότων του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 17/11/2023 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Σταύρος Κουγιουμτζής» η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Ανδριανάκη Αικατερίνη, μαζί με ομάδα μαθητών/τριών, παρουσίασε την επετειακή εκδήλωση για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου 1973

Διαφάνεια1

 

Πολυτεχνείο 1973-2023 – 50 χρόνια μετά…

Νοέμβριος 1973 – Νοέμβριος 2023 

50 χρόνια

Δεν ξεχνάμε αυτούς που πάλεψαν για να βρει η χώρα μας το δρόμο της Δημοκρατίας. Τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες τους…

30-Politehnio-1973

Υπεύθυνοι Τμημάτων Σχολικού Έτους 2023-2024

2023-2024_Υπεύθυνοι Τμημάτων