Τοπικός Μαθητικός Διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, διεξήχθη στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται το Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου, ο «Τοπικός Μαθητικός Διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών«, ο οποίος διοργανώθηκε από το Ε.Κ.Φ.Ε. Τούμπας, σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης, και την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.), με απώτερο στόχο τη συγκρότηση της ομάδας μαθητριών/μαθητών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην «Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραματικών Φυσικών Επιστημών» (EOES), η οποία θα διεξαχθεί από την 7η έως και την 14η Απριλίου στο Λουξεμβούργο.

Για τη συμμετοχή του Σχολείου μας στον διαγωνισμό, προετοιμάστηκε μια ομάδα μαθητριών και μαθητών της Β΄ τάξης, η οποία αποτελούνταν από τις μαθήτριες Αμανετίδου Παναγιώτα, Γκόγκου Μαρία, και Γκινίδη Αικατερίνη, και από τους μαθητές Δοϊτσίδη Αδάμ, Κοτζακοζίδη Δημήτριο, Μανασή Γεώργιο και Δαρίδη Δημήτριο. Μετά από κλήρωση, το Σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό με τριμελή ομάδα αποτελούμενη από την Γκινίδη Αικατερίνη και τους Κοτζακοζίδη Δημήτριο και Μανασή Γεώργιο.

Την ομάδα προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί: Τάτση Βασιλική (στη Βιολογία), Μαντζουράνη Άννα (στη Χημεία), και Κυμπάρης Νικόλαος και Παπαδόπουλος Αβραάμ (στη Φυσική).

Επιδόσεις της ομάδας στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Φυσική:   90 / 100,   1η Θέση

Βιολογία: 67 / 100

Χημεία:    65 / 100

Βραβείο

Παρουσίαση1

Comments are closed.