2ο Βραβείο στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν, και μέλλον»

Μια ομάδα μαθητριών και μαθητών του Σχολείου μας, αποτελούμενη από τις  Σταυρίδου ΜαρίναΝτουβαρτζή ΧριστίναΤανταλίδου Ζωή, και τους Σαϊνίδη ΔημήτριοΤσαουσίδη Πέτρο, με επιβλέποντα εκπαιδευτικό τον κ. Παπαδόπουλο Αβραάμ, συμμετείχε στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό  «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν, και μέλλον», που σχεδίασε και υλοποίησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (σχολικό έτος 2022-23).
Οι μαθητές κατασκεύασαν έναν διαδραστικό χάρτη του Πόντου, διαστάσεων 100cm x 70cm, ο οποίος θα βοηθήσει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους επισκέπτες του Σχολείου μας να μάθουν τις κυριότερες πόλεις του Πόντου, αντιστοιχίζοντας σωστά το όνομα μιας πόλης με την τοποθεσία της.
Στην εργασία των μαθητών μας απονεμήθηκε ένα από τα 2α βραβεία στην κατηγορία Project Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η απονομή των βραβείων έγινε σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ., την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023. Την απονομή έκανε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κα Βαζούρα Ζωή.
Εργασία για τον Πόντο - 3

Comments are closed.